Selligent Advanced Segmentation Award

Yourzine wint Selligent Award met ODEON campagne

Yourzine, een toonaangevend dialoogmarketingbureau, heeft afgelopen dinsdag de Selligent Branding Award in de wacht gesleept tijdens het Selligent Consumer-First 2017 event. Gedurende dit jaarlijkse evenement worden ieder jaar de awards uitgereikt voor de beste marketingprogramma´s en campagnes binnen het wereldwijde partnernetwerk van Selligent. Daarnaast won Yourzine´s klant Emesa de Automation/Efficiency award.

 

ODEON case

Voor ODEON, één van de grootste bioscoopketens in Europa met vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland en Spanje, rolde Yourzine dit jaar verschillende campagnes uit. De aanpak van twee hiervan, namelijk een exclusieve Kids Party van een wereld bekend entertainment bedrijf omtrent de film Rogue One: A Star Wars Story, sprongen er volgens de jury uit. De campagne voor de Kids Party had als doel om de maximale betrokkenheid van de ontvangers te genereren en op een effectieve wijze tickets toe te wijzen voor de exclusieve Party. De campagne bevatte onder andere pre-event mailings, pre-registratie capture, reminder mailings en een speciaal ontwikkeld proces om tickets toe te wijzen. Het doel van de Star Wars e-mailcampagne was om het evenement te promoten en de kaartverkoop te stimuleren. De verschillende fases om dit doel te bereiken bestonden uit het versturen van een pre-release mailing en een follow-up e-mail met daarin een competitie element. Beide campagnes bleken een groot succes.

 

“ODEON heeft samen met Yourzine hard gewerkt om aantrekkelijke en succesvolle campagnes te creëren die de harten van onze klanten veroveren,” aldus Simmi Baja, CRM Manager bij ODEON. “Zowel de Kids-campagne als de Star Wars-campagnes waren voor ons de eerste campagnes op het gebied van e-mail en beiden bleken zeer succesvol te zijn. De evenementen werden hierdoor eerste keus bij onze bezoekers.”

 

Michiel van Riemsdijk, directeur Yourzine: “Wat gaaf! Het is altijd een groot compliment om een award te winnen! Helemaal als je bedenkt welke vakkundigheid in de jury verantwoordelijk is voor de beoordeling. We zijn dan ook heel blij en trots dat het ons dit jaar weer is gelukt. Natuurlijk hadden we dit niet kunnen bereiken zonder onze opdrachtgever ODEON en ons geweldige eigen team in Londen dat ook dit jaar keihard heeft gewerkt om het allerbeste resultaat voor onze klanten te behalen. Met impact! En nu dus ook met erkenning!”

 

Samsung Galaxy S8 case

Na twee achtereenvolgende jaren in de prijzen te zijn gevallen met de Samsung product launches in 2015 en 2016 en een nominatie voor de lancering van de Samsung Galaxy S8 en S8+ in 2017, is het Yourzine dit jaar net niet gelukt om een award te bemachtigen. Desalniettemin is Yourzine ontzettend trots op de ontwikkelde CRM-campagne met een bereik van 35 miljoen Europese consumenten.

 

Overige winnaars van de Selligent Awards zijn: NS International, Coolblue en Emesa.

 

Bekijk hier onze winnende ODEON case:

 

Wil je meer weten over dit onderwerp?
Neem contact met me op, ik vertel er graag meer over!

Marketing Yourzine

marketing@yourzine.nl