Yourzine webinars

In onze webinars gaan we dieper in op actuele thema’s en vraagstukken uit de markt. Het zijn informatieve en inspirerende online sessies, waarmee je jouw kennis op laagdrempelige wijze naar een hoger niveau tilt. Interesse? Download ze hier. 

 

Downloaden:

The Attention Economy

Een constante stortvloed van mediaboodschappen. Hoe houd je de focus van de consument vast tussen al dit geweld? Ontdek de impact van de attention economy op het mediagedrag. Door middel van actuele cases leer je hoe je de aandacht van de consument voor je wint.

Hier vind je alle informatie over de attention economy. 

 

De 7 stappen van UX design: vergroot de kans op succes.

Waarom maken mensen bepaalde keuzes en waarom vooral niet? Dit zijn vragen die niet altijd uit data te halen zijn. Soms wordt een boodschap niet begrepen of sluit deze niet aan bij de verwachting. Soms snappen bezoekers simpelweg niet wat ze moeten doen om verder te gaan en verlaten ze de customer journey. In deze webinar leggen we uit hoe wij bij Yourzine en Searchresult in een iteratief proces onder andere gebruikersonderzoek, valideren en testen combineren om een optimale user experience neer te zetten, wat zorgt voor succesvollere campagnes en diensten.

Hier vind je alle informatie over de 7 stappen van UX design

 

De voice revolutie 

De komst van voice search en slimme spraakassistenten, brengen vele kansen met zich mee. Toch heeft conversational marketing ook enkele uitdagingen voor marketeers. Door de snelle verschuiving van traditionele zoekopdrachten naar spraakopdrachten, zien we dat veel bedrijven onvoldoende zijn voorbereid op deze voice revolutie.

Hier vind je alle informatie over de voice revolutie

 

Searchresult webinars

Bekijk hier ook de webinars van Adeptiv agency Searchresult (o.a. over: ‘Haal het maximale uit marketplaces’ of ‘Winnen met search: hoe moeten SEO en SEA elkaar versterken’)

Welkom.
Vanaf november is Yourzine veranderd in Springbok.
Nieuwsgierig?