Yourzine webinars (agenda en downloads)

In onze webinars gaan we dieper in op actuele thema’s en vraagstukken uit de markt. Het zijn informatieve en inspirerende online sessies, waarmee je jouw kennis op laagdrempelige wijze naar een hoger niveau tilt. Interesse? Check onderstaande agenda en meld je gratis aan voor onze webinar(s). Webinar gemist? Geen probleem download ze hier. 

Agenda:

In 6 stappen naar een Best Practice

Een structurele aanpak voor testing en optimalisatie lastig? In deze workshop delen we onze continue test & learn aanpak.

Woensdag 9 december 11.00-12.00 uur

Woensdag 10 februari 11.00 – 12.00 uur 

Woensdag 14 april 11.00 – 12.00 uur 

Aanmelden

 

 

Downloaden:

De 7 stappen van UX design: vergroot de kans op succes.

Waarom maken mensen bepaalde keuzes en waarom vooral niet? Dit zijn vragen die niet altijd uit data te halen zijn. Soms wordt een boodschap niet begrepen of sluit deze niet aan bij de verwachting. Soms snappen bezoekers simpelweg niet wat ze moeten doen om verder te gaan en verlaten ze de customer journey. In deze webinar leggen we uit hoe wij bij Yourzine en Searchresult in een iteratief proces onder andere gebruikersonderzoek, valideren en testen combineren om een optimale user experience neer te zetten, wat zorgt voor succesvollere campagnes en diensten. Hier vind je alle informatie over de 7 stappen van UX design

 

De voice revolutie 

De komst van voice search en slimme spraakassistenten, brengen vele kansen met zich mee. Toch heeft conversational marketing ook enkele uitdagingen voor marketeers. Door de snelle verschuiving van traditionele zoekopdrachten naar spraakopdrachten, zien we dat veel bedrijven onvoldoende zijn voorbereid op deze voice revolutie. Hier vind je alle informatie over de voice revolutie

 

Searchresult webinars

Bekijk hier ook de webinars van Adeptiv agency Searchresult (o.a. over: ‘Haal het maximale uit de feestdagen met marketplaces’ of ‘Winnen met search: hoe moeten SEO en SEA elkaar versterken’)