Yourzine UK viert eenjarig bestaan in het Verenigd Koninkrijk

Yourzine zette een jaar geleden succesvol voet aan wal met een nieuwe vestiging in Londen waar zij initieel ingaan op de vraag van haar bestaande opdrachtgevers die actief zijn in het Verenigd Koninkrijk, waaronder Samsung Europe. Yourzine startte vorig jaar met een drietal medewerkers en is inmiddels uitgegroeid tot een team van tien man sterk. Floris Oranje is recent gestart als Managing Director bij Yourzine UK. Hij geeft leiding aan de vestiging waar hij zich op dit moment richt op verdere uitbreiding van het team om te blijven voldoen aan de vraag die Yourzine in Engeland op zich af ziet komen. Het team zal zich voornamelijk richten op data gedreven marketing campagnes en implementatie van CRM- en Loyalty programma’s. De ambitie van Yourzine is om in het Verenigd Koninkrijk uit te groeien tot één van de leidende bureaus op het gebied van data-driven dialoogmarketing.

 

“In het kader van ons vijftienjarig bestaan en het eenjarig bestaan van onze vestiging in het Verenigd Koninkrijk zijn we afgelopen weekend met het gehele team naar Londen gegaan om dit te vieren. Tijdens deze trip keken we terug op een spannend, prachtig en succesvol eerste jaar. We stonden stil bij onze successen, de projecten waar wij nu mee bezig zijn en uiteraard de verwachtingen voor het aankomende jaar. Ik ben erg trots dat Yourzine ook in Engeland zo´n sterke groei heeft doorgemaakt. De uitbreiding naar het Verenigd Koninkrijk is voor ons erg belangrijk om te voldoen aan de behoeften van onze internationale opdrachtgevers. Hierdoor kunnen we hen lokaal beter ondersteunen, maar ons ook richten op nieuwe klanten uit deze regio,” aldus Michiel van Riemsdijk, algemeen directeur van Yourzine.

 

Floris Oranje vult aan: “Ik kijk er erg naar uit om met het team aan de slag te gaan met de gestelde ambities en het bedrijf ook hier te laten groeien in deze uitdagende markt. De markt in het Verenigd Koninkrijk is erg volwassen en biedt ons veel mogelijkheden om verdere groei te realiseren. Momenteel zijn we met verschillende merken in gesprek dus we rekenen erop om op korte termijn nieuwe opdrachtgevers aan ons portfolio toe te voegen. We zullen onze positie in de markt blijven versterken en ons als bedrijf verder ontwikkelen.”

 

Met elkaar kijken we terug op een prachtig weekend in Londen waar we nog jaren over na zullen praten.  Het feestjaar is nog niet voorbij, maar eerst nog even genieten van deze beelden!

 

 

 

Dit artikel is ook verschenen op:
Emerce
Fonkonline.nl
Consultancy.nl
Marketingtribune.nl

Tags:

Wil je meer weten over dit onderwerp?
Neem contact met me op, ik vertel er graag meer over!

Marketing Yourzine

marketing@yourzine.nl