Yourzine stelt vijf nieuwe medewerkers aan voor verdere groei

De afgelopen jaren hebben wij een sterke groei doorgemaakt en we blijven groeien! Vandaag kondigen wij dan ook aan dat er deze maand acht nieuwe talentvolle medewerkers zijn aangesteld, namelijk Helen Zuurmond, Pascal Badenbroek, Bas Karsemeijer, Remco RouffaerNaomi Keijzer, Marloes van den heuvel, Thomas Cival en Evy Hachmang om het team te helpen met het realiseren van de beste klantcontactstrategieën en data gedreven campagnes voor onze opdrachtgevers. Iedere dag opnieuw zorgen wij voor een aantoonbaar waardevolle 1-op-1 dialoog tussen merken en hun klanten.

 

Deze personen vormen een prachtige mix van ervaring, talent, creativiteit en specialistische vakkennis op het gebied van CRM, loyalty, marketing automation, mobile en Business Intelligence.

 

Nieuwe_medewerkers Zo is Helen Zuurmond gestart bij Yourzine. Voorheen was Helen werkzaam bij V&D, waar ze de functie van CRM manager vervulde. Helen over haar keuze voor Yourzine: “werken op het snijvlak van IT, data en marketing met altijd de klant als uitgangspunt. Bij Yourzine wil ik dan ook deze passie inzetten, om samen met ons team de optimale klantcontactstrategie voor onze klanten neer te zetten en uit te voeren.”

 

Pascal Badenbroek is bij Yourzine gestart als Creatief Strateeg. Ook Pascal heeft bij V&D gewerkt als Art Director Online. Bij Yourzine zal Pascal opdrachtgevers helpen aan de beste dialogen en customer journey’s ‘op maat’ . Pascal over zijn eerste dagen bij Yourzine: ‘“Yourzine werkt voor de meest toonaangevende merken. Ik kijk er dan ook naar uit om voor deze merken campagnes te bedenken die mensen begrijpen maar ook raken.”

 

Bas Karsemeijer is onze derde aanwinst vanuit V&D, waar hij de rol van Business Intelligence manager vervulde.  Bas is bij Yourzine gestart als Data & Analytics consultant. “Ik zie het als een uitdaging om data bij de klant centraal te zetten in het denken en doen van onze organisatie, de teams en bij onze opdrachtgevers.‘’, aldus Bas over zijn keuze voor Yourzine.

 

”Yourzine heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt dankzij een geweldig team van specialisten. Ik ben er trots op dit ik hier nu deel van uitmaak en wil dan ook verder bouwen aan de verdere groei van dit prachtige bureau.”, zegt Remco over zijn ambities bij Yourzine. Remco Rouffaer is gestart als Business Development manager en –mede- verantwoordelijk voor new business bij Yourzine. Remco heeft meer dan 15 jaar ervaring opgedaan bij o.a. Plotprojects en heeft  daarmee een bewezen trackrecord op het gebied van mobile en digital.

 

Naomi Keijzer komt ons versterken op het gebied van Business Development. Voorheen was Naomi onder meer werkzaam bij E2Ma waarbij ze veel ervaring in data gedreven (e-mail) marketing heeft opgedaan. “Ik kijk er enorm naar uit om bij Yourzine aan de slag te gaan en verder te bouwen aan nieuwe samenwerkingsrelaties om verdere groei te realiseren.”

 

Marloes van den Heuvel is gestart als Campagne Manager. “Zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld is mijn sterkste punt. Gelukkig mag ik daar dagelijks voor zorgen als campagne manager bij Yourzine.”

 

Thomas Cival kan al zijn al zijn creativiteit uiten in zijn rol als Visual Designer bij Yourzine. “Met veel energie meebouwen aan mooie & sterke merken. Ik geloof er heilig in dat consistent krachtig visueel communiceren van onschatbare waarde is; 1 beeld zegt meer dan 1000 woorden”, aldus Thomas over zijn passie bij Yourzine.

 

Evy Hachmang is student aan het SintLucas in Boxtel. Tijdens haar stage bij Yourzine maakt ze deel uit van het design team en is ze druk bezig met het afronden van haar opleiding grafisch vormgeving.

 

“In onze plannen staat het verdiepen, verbreden en optimaliseren van onze diensten en services en het aanboren van nieuwe markten centraal,” aldus Michiel van Riemsdijk, directeur van Yourzine. “Wij zijn dan ook zeer verheugd dat deze nieuwe talenten binnen Yourzine onze teams en klanten gaan bijstaan met hun adviezen en hun professionele ervaringen. Wij willen graag altijd de beste zijn! Dit vijftal deelt onze ambitie op dat vlak. Iedere dag willen we dat met elkaar bewijzen, in Nederland, maar inmiddels ook in Engeland en in België. 

 

Dit bericht is ook verschenen op:
EmerceMarketingTribune en Adformatie.

 

 

Tags:

Wil je meer weten over dit onderwerp?
Neem contact met me op, ik vertel er graag meer over!

Marketing Yourzine

marketing@yourzine.nl