Yourzine sluit partnership met Appboy

´s-Hertogenbosch, 1 oktober 2015 Yourzine, een toonaangevend dialoogmarketingbureau in Nederland, en Appboy, een internationaal bedrijf op het gebied van mobile marketing automation, kondigen vandaag een partnership aan waarmee ze merken kunnen helpen om hun relaties met klanten te verbeteren door de inzet van mobiele apps.

 

Yourzine heeft recent haar nieuwe label Mobile Loyalty gelanceerd. Mobile Loyalty is gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van mobile strategieën en campagnes voor bedrijven. Door het combineren van Yourzine’s ervaring in loyaliteitsprogramma’s voor de retail en Customer Relationship Management (CRM) met Appboy’s kennis van  mobile marketing automation, kan Mobile Loyalty elke stap in de relatie tussen klanten en merken orkestreren, personaliseren en optimaliseren.       

                                                                                                                             

Appboy, opgericht in 2011, is een pioneer in marketing automation voor mobile. Het bedrijf heeft succesvol samengewerkt met toonaangevende merken zoals  Samsung, EPIX, iHeartMedia, PicsArt en Urban Outfitters, en wil haar success nu ook internationaal voortzetten. Yourzine is Appboy’s eerste internationale partnerbureau; deze overeenkomst markeert dan ook hun eerste stap op de Europese markt.

 

Het partnership geeft Mobile Loyalty de juiste tools om klanten te profileren en te  segmenteren, hun acties te interpreteren en deze te vertalen naar gepersonaliseerde, relevante boodschappen. Met ‘push’ notificaties, in-app berichten, news-feeds en e-mail, geeft Appboy Mobile Loyalty de middelen om effectief met mobiele gebruikers in contact te zijn en hen vervolgens tot actie aan te zetten. Het uiteindelijke en enige doel is het bouwen van langdurige relaties met klanten en de zogenaamde ‘customer value’ te verhogen.

 

“Mobiel biedt ongekende kansen om je klant beter te begrijpen maar veel traditionele oplossingen voor campagnemanagement bieden niet genoeg functies om succesvol een mobile marketing campagne van begin tot eind uit te voeren,” zegt Ronald de Groot, Mobile Specialist bij Yourzine. “Appboy is een absolute leider op het gebied van mobile marketing automation en hun uitgebreide oplossingen sluiten precies aan bij wat wij momenteel nodig hebben. We zijn dan ook erg enthousiast dat we samen gaan werken met een internationale partner die met ons mee kan groeien nu wij onze activiteiten uitbreiden buiten Nederland.”

 

Matt McRoberts, Vice President Partnerships bij Appboy, voegt hier aan toe: “Appboy is opgericht met de gedachte om customer-engagement marketeers te helpen om eenvoudig loyaliteitsprogramma’s te ontwikkelen voor mobiele kanalen. Yourzine heeft veel inspirerende, op data gebaseerde marketingcampagnes gerealiseerd; wij kijken er dan ook heel erg naar uit om hen te helpen nog verder uit te breiden op het gebied van mobiele campagnes. We verwachten een voorspoedige partnership met Yourzine en hun Mobile Loyalty label.”

 

Over Appboy
Appboy is een pioneer in de marketing automation industrie met krachtige technologie die is ontwikkeld voor bedrijven die betere relaties willen opbouwen met hun klanten middels mobiele en opkomende, nieuwe kanalen.

 

Appboy stelt marketeers in staat om intelligente, data-gedreven beslissingen te maken om consumenten beter te begrijpen, betrekken en activeren om zo hun merk van voorkeur te worden. Dit realiseert Appboy middels hun binnen de industrie leidende 360-graden klantprofielen en doelgroep segementatie ‘engine’  als basis, gecombineerd met een geavanceerde multi-channel campagne ontwikkeling en een systeem dat automatisch een gepersonaliseerde marketing levenscyclus verzorgd voor de reis van iedere indivuele consument.

 

Appboy versterkt een aantal van de meest succesvolle merken in de nieuwe mobiele economie – zoals EPIX, iHeartMedia, PicsArt, Samsung en Urban Outfitters – met hun thought-leadership, onophoudelijke innovatie en de focus op het leveren van tastbare ROI. Voor meer informatie, bezoek www.appboy.com.

 

Over Yourzine
Yourzine is een toonaangevend dialoogmarketingbureau dat merken en organisaties helpt om persoonlijke meerwaarde te geven aan alle contactmomenten tussen merk en consument. Het bureau werkt op basis van klantinzicht, waarna klantcontact wordt verzorgd met als doel klantwaarde verhogen. De kracht van Yourzine is de mix tussen strategische en technische kennis en de creatieve uitrol van campagnes. Met een continu oog voor het effect en het resultaat. Yourzine werkt voor merken en organisaties als Albert Heijn, Etos, Samsung, HEMA, V&D, De Efteling, IKEA, Triodos Bank, NRC, Unicef, Het Nederlandse Rode Kruis en Ziggo.

 

Dit bericht is onder andere verschenen op:
Emerce

Wil je meer weten over dit onderwerp?
Neem contact met me op, ik vertel er graag meer over!

Marketing Yourzine

marketing@yourzine.nl