Yourzine ontwikkelt website voor Exin China.

EXIN, hèt exameninstituut voor ICT’ers, is al meer dan vier jaar klant van Yourzine in Nederland en maakt gebruik van de e-mail marketing diensten en oplossingen van Yourzine.

Een jaar geleden maakte Yourzine de stap naar China door een vestiging in Beijing te openen. Exin volgde Yourzine en verzocht Yourzine China de website voor Exin China te realiseren. Binnen twee maanden is http://www.exin-exams.cn/ gerealiseerd door de medewerkers van Yourzine China.

Een resultaat om trots op te zijn, volgens Annemarie Bosschaart, manager PR/Communicatie van EXIN: “We are very pleased that with the great support of the Chinese Yourzine team, EXIN International, in only two months time, was able to launch the brand new Chinese website: http://www.exin-exams.cn/ for our Chinese customers. This new website will support the growing interest in independent certification of IT professionals in the Chinese region.”

Voor Michiel van Riemsdijk, directeur Yourzine is dit project voor Exin in China in zijn ogen een sterk voorbeeld van de diensten die Yourzine haar klanten nu ook in China kan bieden. “Onze Chinese organisatie kon deze interactieve website in korte tijd realiseren, binnen de voor EXIN bekende en vertrouwde projectstructuren en kwaliteitsnormen.”

Meer informatie: http://www.exin-exams.com/content/news/exin-launches-chinese-website.aspx

Tags:

Wil je meer weten over dit onderwerp?
Neem contact met me op, ik vertel er graag meer over!

Marketing Yourzine

marketing@yourzine.nl