Yourzine en Searchresult stellen Sabine Bijleveld aan als Directeur Operations

Als Directeur Operations leidt Bijleveld (47) het primaire proces binnen de nieuwe organisatie. Ze heeft ruim twintig jaar ervaring in de communicatie- en reclamebranche, waarvan de laatste elf jaar op directieniveau. Bijleveld heeft voorheen gewerkt bij toonaangevende bureaus als FHV BBDO, TBWA en Publicis. Daarnaast is ze oprichtster van Unburden Collective. Bijleveld zal haar ervaring op creatief gebied gebruiken om dit onderdeel verder uit te bouwen binnen het nieuwe bedrijf en de onderliggende merken Yourzine en Searchresult.

 

Searchresult en Yourzine zijn 1 oktober 2016 overgenomen door PostNL en vormen vanaf dat moment samen met Cendris I&C en Marvia een nieuwe combinatie van bedrijven in het vakgebied van data gedreven marketing. Inmiddels is Cendris I&C geïntegreerd binnen Yourzine en Marvia binnen Searchresult. De vier directieleden vormen samen een compleet en bevlogen team met ieder zijn eigen expertise.

 

Sabine Bijleveld: “Ik heb altijd met veel plezier binnen de bureauwereld gewerkt. Door gesprekken met de andere directieleden (Gert Jan Delcliseur, Michiel van Riemsdijk en Menno Worst) begon het weer te kriebelen. Waarom dan hier? Omdat dit de perfecte combinatie is van marketing, data en media en met altijd het optimale resultaat als doel. Wie wil daar nou niet aan bijdragen?”

 

Michiel van Riemsdijk: “Het is onze overtuiging en ambitie om het allerbeste bureau te zijn en te blijven op het vlak van data gedreven marketing. Iedere dag werken we vanuit die kernovertuiging met onze 250 collega’s in de Benelux en in Engeland voor onze opdrachtgevers. Sabine is een zeer welkome aanvulling op ons team, als persoonlijkheid maar ook vanwege de expertise die ze met zich meeneemt vanuit haar achtergrond.”

 

Gert Jan Delcliseur: “Ik ben ontzettend blij met de komst van Sabine. Zo brengt ze een mooie balans tussen drie eigenwijze mannen en heeft ze ontzettend veel ervaring met groei en grotere bedrijven. Met deze ervaring kan ze de operationele kant van ons bedrijf verder bestendigen en professionaliseren. En last but not least, is het een bijzonder en ontzettend energiek mens.”

 

Lees meer over dit artikel op:

Adformatie.nl 

Newslocker.com

Aboutmedia.com

Drimble.nl

Nederlandsmedianieuws.nl

Wil je meer weten over dit onderwerp?
Neem contact met me op, ik vertel er graag meer over!

Michiel van Riemsdijk
Michiel van Riemsdijk

CCO

michiel@yourzine.nl

"If you truly want to win, then you will be always stronger than if you don't want to lose."Welkom.
Vanaf november is Yourzine veranderd in Springbok.
Nieuwsgierig?