Yourzine en Mirjam Lampe kiezen voor elkaar.

Per 1 april is Mirjam Lampe gestart als Account Manager bij Yourzine. In deze functie zal zij zich bezig houden met het adviseren van klanten op het gebied van online marketing.

Hiervoor heeft Mirjam bij AEGON gewerkt in de functie van Channel Manager Internet. Daarmee was zij verantwoordelijk voor het realiseren van bezoek aan de site en van daaruit de conversie op de site. Binnen deze functie hield zij zich met meerdere elementen van online marketing bezig; search engine marketing, affiliate marketing en actie marketing in de vorm van actiesites met o.a. inzet van mailings en banners om traffic te genereren. Voorheen heeft Mirjam een aantal jaar bij .bone, online actiemarketing bureau in Utrecht, gewerkt in de functie van Media account Manager. Hier werkte zij naast het Sara Lee account (DE, Pickwick, Zwitsal, Senseo) tevens voor klanten als Unive, Unicef en Zwitserleven.

Over Yourzine
Yourzine is een vooraanstaande organisatie op het gebied van online marketing. Yourzine faciliteert de ontwikkeling van online marketing strategin en concepten die gericht zijn op het crren van een dialoog tussen organisaties en haar doelgroepen. Een dialoog die leidt tot meetbaar resultaat. Opdrachtgevers van Yourzine zijn onder meer Mexx International, Martinair, IKEA en ANWB.

Tags:

Wil je meer weten over dit onderwerp?
Neem contact met me op, ik vertel er graag meer over!

Marketing Yourzine

marketing@yourzine.nl