Yourzine beste van de rest.

Want, dat ben je, als je genomineerd bent op de Cathay Pacific Trader Award 2009, maar net naast die eerste plaats grijpt. Is de nominatie al een gouden opsteker om hard te blijven werken en internationaal door te zetten, met de voordracht door de Nederlandse ambassade in China en het gegeven dat honderden bedrijven meedingen, maakt het een moment om trots op te zijn.

Ter plaatse
Het Duin en Kruidberg Estate te Santpoort bood toneel voor de uitreiking van de Shooting Star Hong Kong (van harte ID DSGN) en de Cathay Pacific Trader Award (gefeliciteerd AMS Group). In een sfeervolle entourage werden de succesvolle China Traders welkom geheten, uiteraard vergezeld van de nodige bubbels. Een feestelijk maal en enkele speeches later mocht AMS Group de award in ontvangst nemen. Met Northern Light, de derde genomineerde, hebben we afgesproken elkaar volgend jaar weer te zien en dan toch echt die award mee naar huis te nemen.

Dankwoord
Yourzine bedankt de Nederlandse ambassade in Beijing, Cathay Pacific, de Schiphol Groep, ABN AMRO, Shangri-La, HKTDC en NCH.

Tags:

Wil je meer weten over dit onderwerp?
Neem contact met me op, ik vertel er graag meer over!

Marketing Yourzine

marketing@yourzine.nl