We zijn vereerd!

Misschien is het omdat onze inzet niet onopgemerkt blijft? Of omdat het onze ambitie onderstreept? Of is het omdat die hoge notering het bewijs van onze voorlopersclaim is? Wat het ook is; de uitslag is iedere keer weer een feestje!

 

Yourzine (an Adeptiv agency) scoort, op basis van het onderzoek van Motivaction naar de beste bedrijven van Nederland, in de Emerce 100 dit jaar:

 

Categorie Digital Marketingbureaus Groot: 5 sterren

Categorie E-mailmarketing Bureaus: 5 sterren

 

Yourzine viert dit jaar haar achttienjarige verjaardag. Sinds 2001 is Yourzine de specialist in Nederland wanneer het gaat om data driven marketing. Sinds de start van Emerce 100 kregen wij in de verschillende categorieën al 21 keer een notering. Met dank aan alle collega’s en opdrachtgevers; onze echte sterren!

 

“We zijn wederom waanzinnig trots op deze noteringen in de Emerce 100. Dat een groeiend aantal opdrachtgevers, en in het geval van de Emerce 100 ook branchegenoten, ons deze credits geven is een prachtige bevestiging van onze ambitie. Het bewijst dat wij niet alleen claimen de beste te zijn in ons specifieke vakgebied van dialoog marketing, maar dat we het volgens anderen ook waarmaken.” redeneert CCO Michiel van Riemsdijk.

 

“Grote dank aan alle collega’s binnen Yourzine (en Adeptiv), die ieder dag vol gedrevenheid werken aan de meest effectieve projecten. Het is echt een feest om met zoveel hoog gemotiveerde professionals samen te werken! Tot slot uiteraard ook veel dank aan al onze opdrachtgevers. Hun vertrouwen en uitdagingen geven ons uiteindelijk de mogelijkheid om onszelf te blijven ontwikkelen in het ons zo geliefde vakgebied ”

 

Het is daarnaast een vermelding waard dat onze technologiepartners Selligent en Salesforce Marketing Cloud binnen de Marketing automation software categorie van Emerce 100 een prominente positie innemen. Yourzine is software onafhankelijk en kiest de oplossing die het beste aansluit bij haar opdrachtgevers voor zowel de korte- als de lange termijn.

 

Naast Yourzine had ook Searchresult twee noteringen in de Emerce 100. Adeptiv is daarmee evenals de voorgaande jaren goed vertegenwoordigd!

 

Categorie Tradingdesk Bureaus: 6 sterren (!)  

Categorie Digital Marketingbureaus Groot: 5 sterren

Wil je meer weten over dit onderwerp?
Neem contact met me op, ik vertel er graag meer over!

Marketing Yourzine

marketing@yourzine.nl


Welkom.
Vanaf november is Yourzine veranderd in Springbok.
Nieuwsgierig?