Vier SQUADRA-atleten op WK Triathlon in Rotterdam 2

Vier SQUADRA-atleten op WK Triathlon in Rotterdam

SQUADRA was afgelopen weekend met vier atleten actief op het WK Triathlon in Rotterdam.

 

WK U23
Op vrijdag opende het kampioenschap voor SQUADRA met het WK voor atleten onder de 23 jaar. De jonge Belg Jonathan Wayaffe, onlangs nog winnaar van de Eredivisie-wedstrijd in Veenendaal mikte op een plek bij de eerste twintig. “Voor de Belgische bond was een plek bij de eerste 24 de doelstelling,” wist Koen de Haan, coach van Wayaffe bij SQUADRA. “Maar wij durfden nog een stapje verder te gaan en dat pakte heel goed uit.” Na een bijzonder solide wedstrijd eindigde Jonathan Wayaffe op de achttiende plaats. “Iets waar we allebei heel tevreden over kunnen zijn,” blikt De Haan terug. Menno Koolhaas en Renze Postma eindigde respectievelijk op de drieënveertigste en negenenvijftigste plaats.

 

WK Elite
Op de druilerige zaterdag die volgde stond Marco van der Stel aan de start. Hij mocht in Rotterdam laten zien waartoe hij in staat was in een wedstrijd met de wereldtop. “Marco was bezig aan een hele goede wedstrijd. Tijdens het zwemmen en fietsen zat hij in de kopgroep en ging hij heel goed mee met de toppers. Tijdens het lopen viel hij iets terug,” zag De Haan. Van der Stel kwam als vijfendertigste over de finish bij de Veerhaven.

 

Partnerborrel
Na afloop vierde SQUADRA in de Captain’s Cabin nogmaals het kampioenschap in de Eredivisie van deze maand en de aanwezigheid op het WK. “We wilden onze partners bedanken voor een heel mooi seizoen samen. We hebben het aan partners als Dolphin, hier ook waterpartner van het evenement, en Yourzine (mede-hoofdsponsor) te danken dat we kampioen zijn geworden en met vier atleten actief zijn op dit Wereldkampioenschap,” is Koen de Haan de partners van SQUADRA tot slot dankbaar.

 

Vier SQUADRA-atleten op WK Triathlon in Rotterdam

 

Dit artikel verscheen ook op:

Squadraeindhoven.nl

Wil je meer weten over dit onderwerp?
Neem contact met me op, ik vertel er graag meer over!

Marketing Yourzine

marketing@yourzine.nl


Welkom.
Vanaf november is Yourzine veranderd in Springbok.
Nieuwsgierig?