Team update: Albert Hartwig > Project director.

Yourzine groeit. Onze klantvraag blijft zich ontwikkelen naar hogere niveaus en nieuwe uitdagingen. Om die ontwikkeling bij te blijven en te borgen investeren we bij Yourzine in de ontwikkeling van onze eigen organisatie. De beste mensen op de juiste plek. Leren van ervaring. Daarom het volgende bericht:

Albert Hartwig, werkzaam bij Yourzine vanaf half juli 2009,isvanaf 1 maart project director bij Yourzine. Dit wil zeggen dat hij vanuit zijn brede ervaring en expertise het team projectmanagers gaat aansturen. Daarnaast is Albert vanuit zijn nieuwe rol ook lid van het management-team van Yourzine.

Rendabiliteit, billabiliteit, kwaliteit. Deze termen staan voor Albert centraal als het gaat om projectmanagement. Als project director aan hem de dankbare taak deze drie pijlers te waarborgen en te verbeteren.

“Ik ben erg blij met deze nieuwe functie bij Yourzine en kijk met veel vertrouwen uit naar de bijdrage van Albert aan een nog beter en professioneler Yourzine”, aldus Michiel van Riemsdijk, algemeen directeur Yourzine.

Mocht je vragen hebben aan Albert, stel ze vooral Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. !

Tags:

Wil je meer weten over dit onderwerp?
Neem contact met me op, ik vertel er graag meer over!

Marketing Yourzine

marketing@yourzine.nl