Steven Engberts nieuwe Account Director bij Yourzine.

Per 1 februari is Steven Engberts gestart als Account Director bij Yourzine. In deze functie gaat Steven zich met veel enthousiasme bezighouden met het adviseren en assisteren van zowel bestaande als nieuwe klanten op het gebied van online marketing.

Steven heeft voorheen gewerkt als Senior Account Manager en Sales Consultant bij Wegener DM (tegenwoordig WDM). Wegener DM is een toonaangevende direct marketing dienstverlener op het gebied van data en database management services. Binnen deze organisatie is hij verantwoordelijk geweest voor het gehele klantproces. Steven heeft in deze periode ervaring opgedaan op de volgende terreinen: Data kwaliteit, Marketingdatabase-management, data intelligence (analyse en segmentatie-mogelijkheden), data usage, leadbroking, Direct Marketing en E-mailmarketing.

Verder is Steven actief geweest binnen de branche Market Research. Gedurende zijn dienstverband bij marktonderzoekbureau Synovate (no.2 van Nederland) heeft Steven veel ervaring opgedaan binnen marktonderzoek. Vanuit zijn rol van Client Service Manager heeft hij pro-actief (retail-)klanten benaderd voor het geven van het beste advies teneinde inzicht te verkrijgen op zowel strategisch niveau (marktkansen, merkpositionering), tactisch niveau (concept- en/of productontwikkeling, -testing & -evaluatie, introductiestrategie) als operationeel niveau (beoordeling; klanttevredenheid en loyaliteit).

Als rode draad door zijn carriëre loopt de passie voor het aangaan van een (continu) dialoog tussen aanbieder en afnemer. “Gedurende mijn periode bij Wegener DM heb ik onder meer ontdekt wat de kracht en mogelijkheden zijn van Online marketing en E-mailmarketing in het bijzonder. Met mijn keuze voor Yourzine kan ik mezelf verder ontwikkelen binnen de online marketing branche en specialiseren in e-mail, web, mobile, online marktonderzoek en dialoogmarketing. De bij Yourzine aanwezige gedrevenheid, ervaring, passie, het aanwezige klantenportfolio en de enorme groei-ambitie van Yourzine zijn doorslaggevend geweest voor mijn keuze.”™

Over Yourzine
Yourzine is een vooraanstaande organisatie op het gebied van online marketing. Yourzine faciliteert de ontwikkeling van online marketing strategin en concepten die gericht zijn op het crren van een dialoog tussen organisaties en haar doelgroepen. Een dialoog die leidt tot meetbaar resultaat. Opdrachtgevers van Yourzine zijn onder meer Mexx International, Martinair, IKEA en ANWB.

Tags:

Wil je meer weten over dit onderwerp?
Neem contact met me op, ik vertel er graag meer over!

Marketing Yourzine

marketing@yourzine.nl