slim zijn

Het succes van een campagne is niet direct afhankelijk van de middelen die je inzet. Vraag 3 bureau’s om een campagne en de kans is groot dat er 70% overlap zit in de voorstellen. Volgens ons zit het verschil hem in de slimmigheidjes die het verschil (kunnen) maken…

Make Do it smart Slimmigheidjes die het voor de gebruiker gemakkelijker of aantrekkelijker maken om ervaringen te delen. Slimmigheidjes zitten vaak in kijken wat je al doet en kijken hoe je die dingen kan combineren, of daar meer uit kan halen. Zo is enthousiasme volgens ons een betere motivator dan angst. Enthousiasme telt Maar wanneer zijn mensen dan het meest enthousiast over jouw product of dienst ? Is dat als ze hun aankoop al in huis hebben en al hebben uitgepakt, geprobeerd, gedaan ? Het antwoord is nee, mensen zijn het meest enthousiast als ze net een aankoop of aanvraag hebben gedaan. Maak daar gebruik van, enkele mogelijkheden:

  • de bevestigingsmail na aanmelding nieuwsbrief;  maak daar een feest van ipv een standaard ‘bedankt voor uw aanmelding’.
  • direct na aanvraag brochure; vraag of de aanvrager nog anderen kent die daar mogelijk ook in geinteresseerd zijn. Illustratie: direct na inschrijving bij een fitnesscentrum; ken je nog anderen die ook een dagje willen komen sporten ? Vast wel, je deelt immers graag datgene waar je zelf voor kiest.

Wees slim, doe er iets mee

Wil je meer weten over dit onderwerp?
Neem contact met me op, ik vertel er graag meer over!

Marketing Yourzine

marketing@yourzine.nl