Sligro kiest voor Yourzine

Sligro Food Group en Yourzine trekken voortaan samen op voor het optimaal inrichten van de marketingautomatisering van Sligro Food Group.

 

Juiste visie op de toekomst

Sligro Food Group, het hoofdkantoor staat in Veghel, bestaat uit verschillende foodservicebedrijven in Nederland en België. De groep is in de laatste jaren enorm gegroeid en levert food- en non-foodartikelen aan horeca, bedrijven en non-profitorganisaties.

In ‘s-Hertogenbosch alleen al is ruim 80% van de horeca klant bij Sligro. Sligro tekende een contract voor drie jaar met Yourzine.

Jorn van de Ven, Head of IT digital & CRM bij Sligro: “Tijdens de pitch heeft Yourzine zich goed in ons verplaatst, door een van de filialen te bezoeken en interviews af te nemen. Ze hebben laten zien verstand te hebben van techniek, marketing én onze business. Daarmee zijn ze voor ons belangrijk in de verdere professionalisering van onze marketing automation.”

 

De klant centraal

Yourzine, onderdeel van Adeptiv, in ‘s-Hertogenbosch is al meer dan 20 jaar actief in customer journey marketing en is marktleider in food retail. Mirjam Paardekooper, Client Service Manager: “Onze samenwerking met Sligro begint met de overname van het beheer van Selligent, een marketing automation platform. We helpen Sligro het platform in de architectuur een optimale plek te geven. Tevens werken we aan een centraal klantbeeld en het ontsluiten van de data via de juiste kanalen op het juiste moment. Ons doel is het groeien van klantwaarde. We stellen de klant centraal en verbeteren de klantreis. Dat doen we op basis van drie pijlers: data, creatie en techniek. Onze specialisten verdiepen zich in de architectuur, de installatie, marketingcampagnes en de database. De verbeterpunten die zij signaleren, pakken we samen op in sprints. We werken voor prachtige merken en we zijn er trots op dat we Sligro Food Group aan ons portfolio mogen toevoegen.”

 

Meer van Yourzine lezen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

 

Dit bericht verscheen ook op:

Emerce.nl

Adformatie

Marketingtribune

Fonkonline.nl

Wil je meer weten over dit onderwerp?
Neem contact met me op, ik vertel er graag meer over!

Marketing Yourzine

marketing@yourzine.nl