Selligent Tamarillo Release

Iedere maand brengt Selligent een nieuwe release uit. Binnen deze releases kunnen zowel updates voor Selligent Marketing Cloud, Site, Cortex als de support omgeving zitten. Daarnaast worden er correcties voor Campaigner doorgevoerd. In dit blog zoomen we dieper in op de Tamarillo Release.

 

Deze maand heeft Selligent vooral zijn pijlen gericht op Selligent Marketing Cloud (SMC). Voor Campaigner zijn er een aantal correcties doorgevoerd maar geen grote updates. Dit strookt ook met de ambities om uiteindelijk de platformen te gaan migreren naar SMC.

 

Breaking: herlocatie image folder

De grote aankondiging binnen SMC heeft te maken met de aanpassing van de image folder binnen het SMC platform. Dit kan voor klanten impact hebben, omdat per juni de locatie wordt aangepast. Deze aanpassing geldt dus niet voor de afbeeldingen die in campaign staan. Wil je weten of dit impact heeft of twijfel je? Neem dan contact met ons op.

 

Uitbreiden Lookup Component

Daarnaast is het Lookup component binnen Selligent aangepast. Voorheen kon je met dit component alleen controleren of een record al bestaat in een lijst en daar naar toe switchen. Sinds de Tamarillo Release kan de data van een record geladen worden en meegenomen worden in de journey voor personalisatie doeleinde. 

 

STO nu ook in Single Batch Journey

In onze vorige blog (Satsuma release) stonden we al even stil bij STO oftewel ‘Send Time Optimization’.

Vanaf deze release is het mogelijk om STO ook in een Single Batch journey te gebruiken. 

De volledige release notes zijn weer terug te vinden op de support omgeving van Selligent, deze is voor iedere klant benaderbaar door na login op het ?-teken icoon te klikken.

 

Wil je meer weten over deze functies van Selligent Marketing Cloud neem dan contact op met Daan van Eijk

Of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Wil je meer weten over dit onderwerp?
Neem contact met me op, ik vertel er graag meer over!

Gerrit van Leeuwen
Gerrit van Leeuwen

Manager Digital Strategy

gerrit@yourzine.nl

“What keeps me going is goals” - Mohammed AliWelkom.
Vanaf november is Yourzine veranderd in Springbok.
Nieuwsgierig?