Selligent

 

Slim in sales. Dat word je met Selligent. Maar we zouden het platform tekortdoen als we niet benadrukken dat het zich ook uitstekend leent voor awareness-doelstellingen, klantenservice, klantretentie.


In essentie is Selligent de perfecte thuisbasis voor je complete klantcontactstrategie.

 

Van welkomst-, actie-, up- & cross-sellcampagnes, tot onderhouds-, loyalty-, service- en winback-campagnes.

 

De kracht van Selligent is de openheid van het platform. Waardoor je het goed naar eigen hand kunt zetten. Segmenteren, personaliseren, automatiseren: als je wil is iedere mail en iedere landingspagina uniek, en geniet iedere ontvanger telkens weer van die perfect op hem afgestemde boodschap.

 

Een boodschap die uitblinkt in relevantie én timing.

Dankzij analytics weet je tenslotte wat tot dusver de beste contactmomenten waren. En dankzij de nieuwe Cortex AI-engine kun je steeds beter voorspellen hoe je de volgende keer maximaal rendement uit je inspanning haalt.

De slimme insights gelden ook voor andere variabelen. Zoals optimale lengtes van titels, CTA’s en (pre)headers, plaatsing van call-to-actions, de inzet van rich media. Selligent is in die zin echt van onschatbare waarde in het inrichten van complete multistep journeys.

Selligent

Het platform biedt, onder meer:

Behavioral retargeting

 

Reporting en optimalisatie

 

CDP & Universele klantprofielen

 

E-mail, website en mobiele personalisatie

 

Omnichannel uitvoering

 

Open architectuur en integraties

 

Selligent Cortex: AI & Machine Learning


Flexibel, schaalbaar, veilig én AVG-proof. Met Selligent beschik je over serieus intelligent gereedschap voor high-end omnichannel executie. Nu alleen nog iemand die het voor je kan inrichten? Je bent van harte
welkom!

Welkom.
Vanaf november is Yourzine veranderd in Springbok.
Nieuwsgierig?