Automatiseer al je marketingefforts moeiteloos met Salesforce

 

In een tijdperk waarin iedereen overladen wordt met communicatie is de concurrentie om de aandacht van de consument hevig. Gepersonaliseerde content is mede daarom de sleutel tot succes. Maar hoe ga je op grote schaal op een slimme en efficiënte manier de dialoog aan met je klant? Hoe vind je de juiste balans tussen mens en technologie? 

 

Wij doen het door het verzamelen en interpreteren van klantinzichten en door goed te luisteren naar de klant, om daarna waardevolle gesprekken te kunnen voeren. We maken dit tastbaar in relevante omnichannelmarketingprogramma’s binnen de innovatieve marketingautomation-oplossingen van Salesforce. We helpen je bovendien te groeien richting een 360-graden klantbeeld door verschillende databronnen op een overzichtelijke wijze samen te brengen. En zorgen dat je die kennis verzilvert met met converterende campagnes en de juiste follow-up-acties voor iedere dialoog.

 

Onze ervaren implementatiespecialisten werken dagelijks met Salesforce om dialogen te creëren en om op ultieme wijze op customer journeys in te spelen. Dat doen ze voor mooie merken. En steeds vaker, want de markt kiest steeds vaker voor Salesforce. Daardoor weten we wat werkt en wat niet werkt. Voor het merk én vanuit gebruikersperspectief.

 

Kennis waar we je graag mee van dienst zijn. Om je marketingdoelen sneller te behalen, door het maximale uit Salesforce te halen. Benieuwd hoe precies? Neem contact op: we vertellen je graag meer, bij ons op kantoor of op locatie bij jou!

Verzekerd zijn van de juiste technologie voor de ultieme omnichannel executie met Salesforce?

 

 

Ja, graag!

Leonie Rombout

Sales Director

Leonie helpt klanten de juiste marketingautomation-oplossing te kiezen én om er vervolgens alles uit te halen. 

 

 

+31 (0)6 117 322 10

l.rombout@yourzine.nl

Hoe versterken we je?

Selectie: we helpen je bij het selecteren van de tools die passen bij jouw marketingautomation-uitdagingen, nu en in de toekomst.

 

Implementatie: we helpen graag bij de implementatie van de tools. Technisch feilloos en maximaal gebruiksvriendelijk voor de marketeer.

 

Optimaal gebruik: om het maximale uit je marketingautomation-investering te halen is het van belang dat de gebruiker bekend en gewend raakt met alle relevante functionaliteiten. En dat er een consistente werkwijze is binnen de organisatie.

 

Waardevolle conversaties: we lanceren en optimaliseren geautomatiseerde marketingcampagnes in elk stadium van de customer journey. Om je klanten te activeren, van de juiste service te voorzien en om engagement te verhogen. Op een effectieve wijze, door gebruik te maken van smart business rules en data-inzichten.

Welkom.
Vanaf november is Yourzine veranderd in Springbok.
Nieuwsgierig?