Leidend in digital marketing

 

Yourzine (a Springbok agency) is een groep gedreven marketeers. Professionals die staan voor de absolute top in hun vakgebied. Die niets liever doen dan jou helpen om het hoogst haalbare te realiseren; het vergroten van de klantwaarde.

 

In een dagelijks veranderend marketinglandschap werken wij samen met onze opdrachtgevers aan uitdagende opdrachten. En dat voor iedere fase van precies die customer journey waarin hun doelgroep zich bevindt.

 

We omarmen daarbij uiteenlopende business- en marketingmodellen, met als rode draad: groei. Op wendbare wijze loodsen we opdrachtgevers zo door een get-keep-grow-marketinglandschap. Telkens vanuit een specialisme, altijd met als bijvangst maximale synergie tussen de disciplines. Vanuit de basecamps Data Intelligence & Data Solutions, CRM & Customer Engagement Strategy, Technology, Customer Journey Strategy, Campaign Management en Optimisation & Analytics realiseren en optimaliseren we vervolgens respons, loyaliteit, lagere churn en uiteindelijk hogere klantwaarde.

 

A Springbok agency

 

Als Springbok agency hebben we bovendien een nog breder pallet aan marketingdisciplines in huis. Een ideale mix aan specialisten, met  toegesneden gespecialiseerde technische kennis en tools en toegesneden inzichten en creativiteit, voor iedere fase in de digitale customer journey.

 

Voeg daar strategische partnerships met met onder andere Salesforce, Google, Selligent , Adobe, Tealium en PRDCT bij op, dan staat niets je meer in de weg om die doelstellingen samen met Yourzine zo snel mogelijk te realiseren.

De top in klantwaarde bereiken door het bieden van relevante,
persoonlijke en verrassende ervaringen? 

 

 

Ja, graag!

Leonie Rombout

Commercial Director

Leonie is een drijvende kracht binnen Yourzine. Met haar onuitputtelijke enthousiasme en kennis weet zij iedere dag mensen om zich heen te inspireren.

 

 

+31 (0)6 11732210

l.rombout@yourzine.nl

Onze partners

Wij werken samen met diverse organisaties met allemaal hun eigen expertise. Sommige partners uit ons netwerk beschouwen we als een direct verlengstuk van onze eigen organisatie en anderen zijn gewoon heel erg slim in hun vakgebied of bieden de ‘best-of-breed’ software om organisaties te laten excelleren in wat ze goed kunnen: het bedienen van de consument op de meest relevante manier. Offline en online. Always on.

 

Door samenwerkingen aan te gaan brengen we elkaar naar een hoger niveau en kunnen we je een totaalpakket bieden. Van een 360 graden view op individuele consumenten tot data-driven marketing; zoals e-mailmarketing, DM, cross-channel campagne management en mobile marketing tot realtime conversie optimalisatie en customer insight management.

 

Vanuit onze jarenlange ervaringen geven we bovendien richting aan de benodigde architectuur. We bieden onder meer marketing automation-platformen voor mobile, e-mail en media, en datamanagementoplossingen als DMP’s, CDP’s en digital asset-platformen. Daarbij zijn wij software onafhankelijk en kijken we samen naar de meest optimale oplossing voor zowel de korte- als de lange termijn.

 

Zo weet je je in alle gevallen verzekerd van de perfecte basis voor ultieme omnichannel executie.

Welkom.
Vanaf november is Yourzine veranderd in Springbok.
Nieuwsgierig?