NIMA onlinemarketingtest

NIMA Onlinemarketingtest

De NIMA onlinemarketingtest, de gratis toets die studenten en young professionals inzicht geeft in hun digitale vaardigheden, is recent ge-update naar de laatste ontwikkelingen in dit vakgebied.

 

De vernieuwde toets die gratis te maken is via de NIMA website is wederom vormgegeven door validatiepartners als Google, Travix, Yourzine, Frankwatching, Catawiki, NIMA en Microsoft. De toets wordt o.a. door Fontys Hogeschool en Hogeschool van Amsterdam ingezet om hun studenten meetbaar te maken.

 

Waar de vragen voorheen ondergebracht waren in één toets is de nieuwe editie opgesplitst in twee delen. Robert Smit, oprichter van Sqillzer, hierover:

 

“Het was logischer om de onderwerpen die dicht bij elkaar liggen samen te voegen. Zo is er nu een toets die in gaat op SEO, SEA, Webanalytics en CRM. En een toets die het niveau meet op de onderwerpen Email, Mobile, Socialmedia en Display Advertising.”

 

De toets en de daar aan gekoppelde resultaten zijn een belangrijke graadmeter voor studenten, hogescholen en werkgevers. Zo verstrekt Sqillzer een gratis rapportage aan de student en biedt het werkgevers de mogelijkheid om aanstormend digitaal talent snel en effectief te vinden en te benaderen via de Qualifier Database.

 

Nieuwsgierig? Doe de test hier!

NIMA onlinemarketingtest

 

Wil je meer weten over dit onderwerp?
Neem contact met me op, ik vertel er graag meer over!

Gerrit van Leeuwen
Gerrit van Leeuwen

Manager Digital Strategy

gerrit@yourzine.nl

“What keeps me going is goals” - Mohammed AliWelkom.
Vanaf november is Yourzine veranderd in Springbok.
Nieuwsgierig?