Lokale klanten bereiken met Mail je klant

Veel mensen hebben hun vaste adresjes in de winkelstraat, waar ze dagelijks, wekelijks of maandelijks te vinden zijn. Bij ieder bezoek komen ze dezelfde medewerkers tegen. De Store Manager of filiaalmanager is inmiddels een bekend gezicht.

Wat als je dit gezicht een podium kunt geven in de landelijke nieuwsbrief? Zo voegt de Store Manager of filiaalmanager niet alleen waarde toe in de winkel, maar ook in de mailbox van de klant.

 

Maak kennis met Mail je klant

Met Mail je klant verrijk je een landelijke nieuwsbrief met lokale content. Denk hierbij aan lokale acties, maar ook aan een persoonlijke boodschap van de Store Manager of filiaalmanager. Met Mail je klant heeft het gezicht van een lokale winkel een krachtig middel in handen. De tool maakt digitale communicatie op lokaal niveau mogelijk, voor ieder bedrijf.

 

 

Hoe werkt het?

Mail je klant werkt als een eenvoudige editor. Ook zonder enige technische kennis, kan de Store Manager of filiaalmanager een artikel publiceren. Om kwaliteit te waarborgen, wordt het artikel gecontroleerd door een marketeer op het hoofdkantoor. Artikel goedgekeurd? Dan wordt de content meegenomen in de eerstvolgende nieuwsbrief.

Je bepaalt zelf hoe je Mail je klant wil gebruiken. Je kunt de nieuwsbrief wekelijks verrijken met lokale content, maar het is ook mogelijk om dit maandelijks of slechts af en toe te doen. Ook bepaal je zelf de plaatsing van het lokale contentblok in jouw nieuwsbrief. Bekijk hier het leaflet Mail je klant.

 

Gebruiksvriendelijk en veilig

Mail je klant is gebouwd als Software as a Service (SaaS). Dit betekent dat de gebruiker zich niet bezig hoeft te houden met het onderhoud van de software. De tool wordt geïmplementeerd met een bestaand CRM systeem. Als gebruiker hoef je enkel een artikel te publiceren. Door de koppeling met het CRM systeem, gaat plaatsing in de nieuwsbrief vervolgens vanzelf.

Daarnaast is Mail je klant volledig veilig. Artikeldata wordt altijd omgezet met een veilige FTP en klant- en bedrijfsdata wordt verwerkt volgens de huidige GDPR regels.

 

Vragen of een gratis demonstratie? Wij staan voor je klaar!

Meer weten over Mail je klant? Neem gerust contact met ons op, want wij beantwoorden je vragen graag. En ben je nieuwsgierig hoe Mail je klant in de praktijk werkt? Meld je dan aan voor een live demonstratie. Een demo is altijd gratis en geheel vrijblijvend.

 

Meer van Yourzine lezen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Wil je meer weten over dit onderwerp?
Neem contact met me op, ik vertel er graag meer over!

Maaike
Maaike Ondersteijn

CRM Marketeer

maaike@yourzine.nl

“What you do today can improve all your tomorrows”Welkom.
Vanaf november is Yourzine veranderd in Springbok.
Nieuwsgierig?