HEMA genomineerd voor de Customer Data Award 2021

 

Een deel van het HEMA en Yourzine campagneteam

Enorm trots! Samen met HEMA is Yourzine één van de drie genomineerden voor DDMA Customer Data Award 2021. De andere genomineerden zijn Corendon en VodafoneZiggo.

 

De nominatie ging niet zonder slag of stoot. Uit tientallen inzendingen die de vakjury ontving volgden een aantal pre-nominaties. Afgelopen dinsdag was het de beurt aan HEMA om die pre-nominatie extra kracht bij te zetten. En later volgde het verlossende nieuws dat deze onderscheidende data case tot de drie beste inzendingen van 2021 hoort. 

 

 

 

 

Helaas moeten we nog even geduld hebben. Op 2 december bekroont de DDMA voor de 15e keer de organisatie die het managen van klantgegevens op operationeel, tactisch en strategisch niveau het meest succesvol weet toe te passen. Op die avond krijgen de genomineerden de mogelijkheid om hun case te presenteren. Later op de avond vindt ook de uitreiking plaats. 

 

Jimmy de Vreede, Head of Data & Insights van Yourzine: “Wat een enorm compliment voor het gehele team van dataspecialisten van HEMA en Yourzine. De case maakt impact in de gehele waardeketen van HEMA. En gelukkig deelt de jury deze conclusies” 

 

Vorig jaar sleepte ANWB de hoofdprijs in de wacht en voegde zich bij andere oud-winnaars KPN, KNVB, Vakmedianet en Sanoma. ANWB wist met een centrale personalisatie-aanpak gericht op ANWB-leden vanuit 7 centraal gepersonaliseerde kanalen de jury te overtuigen.

 

Wil je meer weten over de cases van HEMA, Corendon en VodafoneZiggo? Houdt dan de DDMA Customer Data Award in de gaten!

 

Meer lezen van Yourzine? Meld je aan voor onze inspirerende nieuwsbrief

Wil je meer weten over dit onderwerp?
Neem contact met me op, ik vertel er graag meer over!

Marketing Yourzine

marketing@yourzine.nl


Welkom.
Vanaf november is Yourzine veranderd in Springbok.
Nieuwsgierig?