JBL Eisa

HARMAN finetunet touchpoints met Yourzine

Als het aantal momenten en plaatsen waar het grote publiek met je in aanraking komt zo enorm toeneemt als dat van audiobedrijf HARMAN (en haar merken, waaronder Harman Kardon en JBL) dan kun je wel versterking gebruiken. Begin 2019 kiest HARMAN EMEA  er daarom voor om op zoek te gaan naar een nieuwe CRM- & e-mailmarketingpartner om de klantcontactstrategie te helpen ontwikkelen en accelereren. Het gespecialiseerde team van Yourzine, an adeptiv agency, blijkt het beste antwoord op de vraag. 

 

Roel de Bont, Director Ecommerce EMEA van HARMAN: “Yourzine deed suggesties voor extra stappen en stelde zelf ook kritische vragen. Daarmee was het duidelijk dat Yourzine met haar ervaringen alle kennis in huis heeft om HARMAN te helpen met de in de pitch geformuleerde doelen. Ook droeg een persoonlijk klik, het enthousiasme en de passie van de mensen bij aan het gevoel dat we samen de juiste invulling kunnen geven aan het voorgenomen partnership.”

 

Michiel van Riemsdijk, Directeur Yourzine: “Als klankbord, consultant en inspirator, en als kritische uitvoerende partner, gaan we alles uit de kast halen voor Harman EMEA. We delen het uitgesproken enthousiasme en grensverleggende ambitieniveau. We zijn fan van het innoverend vermogen en de prachtige producten van HARMAN. En we kunnen dan ook niet wachten om met onze datagedreven, waardecreërende CRM- en loyalty-programma’s de verbinding te intensiveren tussen de merken van HARMAN en haar klanten.”

 

Touchpoint finetuning

De onboarding van Yourzine is inmiddels in volle gang. Zij aan zij wordt er hard gewerkt aan een gefinetuned klantcontact-programma om geïnteresseerde consumenten persoonlijker en relevanter op te volgen in alle communicatie. Parallel brengt Yourzine bestaande klanten in beeld, om ze te koppelen aan de juiste (digitale) campagnes, om voor iedere in CRM geïnvesteerde euro, per saldo, klantwaarde te optimaliseren. Bouwend op de basis die HARMAN eerder reeds legde met Salesforce Marketing Cloud.

Harman

 

Dit bericht verscheen ook op:


Marketingtribune.nl

Emerce.nl

Wil je meer weten over dit onderwerp?
Neem contact met me op, ik vertel er graag meer over!

Michiel van Riemsdijk
Michiel van Riemsdijk

CCO

michiel@yourzine.nl

"If you truly want to win, then you will be always stronger than if you don't want to lose."Welkom.
Vanaf november is Yourzine veranderd in Springbok.
Nieuwsgierig?