Explosieve groei Yourzine en Searchresult

Explosieve groei Yourzine en Searchresult

30 nieuwe medewerkers, verhuizing en extra kantoorlocatie Utrecht

 

´s- Hertogenbosch, 21 november 2017 – Datadriven dialoogmarketingbureau Yourzine en performance marketingbureau Searchresult maken zich verder klaar voor de toekomst. Ze kondigen vandaag aan dat ze in de afgelopen periode 30 nieuwe medewerkers hebben aangesteld. De groei is noodzakelijk om haar dienstverlening verder te optimaliseren en mee te laten groeien met de vraag van haar opdrachtgevers op het gebied van datadriven marketing. De bureaus leggen momenteel bovendien de laatste hand aan de lancering van een nieuw overkoepelend merk dat op 14 december lanceert.

 

Uitbreidingen bij Yourzine
Yourzine is een datadriven dialoog marketingbureau en heeft met Bram de Ridder, Yoni Liebrecht en Anniek Buijze het datateam sterk verstevigd. Andere nieuwe vakgedreven talenten bij Yourzine zijn: Bob van Huijssteeden, Nick van Kaam, Hilde Mulder, Maaike Ondersteijn, Nicky van Kessel, Jette Kruijtzer, Sandra Böhme, Rob de Gouw, Rick Wingens, Romy van Alebeek, Steffenie Visser, Annelies van Dijk, Mandy Figarao, Pascal van Dooren, Loes Windt en Tom Kanters.

 

Groei van Searchresult
Searchresult heeft een mooie mix van zwaargewichten en aanstormend talent aangetrokken. Albert Hartwig is aangesteld als strateeg. Albert werkte eerder al een aantal jaren bij Yourzine en was de laatste jaren actief als global creative lead CRM bij Philips Personal Care. Hij brengt daarmee veel expertise en ervaring vanuit klantzijde mee. Youri Harmsen is in oktober gestart als Client Service Director. Youri heeft in zijn loopbaan veel ervaring opgedaan op het gebied van programmatic performance marketing, zowel aan bureauzijde als aan adverteerderskant. Verder is het team van Searchresult versterkt met: Aranka van Geffen, Kirsten Bulterman, Gijs van Lisdonk, Luuc van der Aa, Miranda Bijl, Ronnie Hilhorst, Véra Tielemans, Renske Vermijs en tot slot Jermaya Leijen.

 

Michiel van Riemsdijk: “We leggen de lat hoog. We willen het allerbeste bureau zijn en blijven op het vlak van datadriven marketing. Iedere dag werken we vanuit die kernovertuiging voor onze opdrachtgevers. Dat doen we inmiddels met onze 225 collega’s in de Benelux en in Engeland.”

 

Gert Jan Delcliseur: “Ik ben er trots op dat Searchresult en Yourzine in staat blijken mensen met zowel waardevolle ervaringen als een ambitieuze persoonlijkheid aan te trekken. Voor minder doen we het niet.”

 

Uitbreiding locaties
Met zoveel nieuwe mensen en een nieuw merk, groeien Yourzine en Searchresult uit het huidige pand. Beide bedrijven betrekken daarom op korte termijn het iconische pand aan het Willemsplein in Den Bosch. Yourzine en Searchresult zijn daarnaast op zoek naar een extra kantoor in de regio Utrecht. Dit om de groei verder te faciliteren en om een logische verbinding te maken tussen het kantoor in Den Bosch met haar klanten en medewerkers in de Randstad.

 

Dit bericht verscheen ook op:

Emerce.nl

 

Credits foto: Essent, Castel Communicatie

 

Wil je meer weten over dit onderwerp?
Neem contact met me op, ik vertel er graag meer over!

Michiel van Riemsdijk
Michiel van Riemsdijk

CCO

michiel@yourzine.nl

"If you truly want to win, then you will be always stronger than if you don't want to lose."Welkom.
Vanaf november is Yourzine veranderd in Springbok.
Nieuwsgierig?