Emerce100 2016: 15e notering in ons jubileum jaar!

In tien jaar op rij zijn we al 15 keer opgenomen in de Emerce100 in verschillende categorieën! En dit keer hebben we de eerste plaats weten te scoren binnen de categorie e-mailmarketing bureaus. Wat een geweldige prestatie!

 

Het is alweer de elfde editie van de jaarlijkse uitgave van Emerce100. Hierin wordt gepubliceerd hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van dienst in een e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar zijn beoordeeld.

 

Wij zijn ontzettend trots op onze collega’s en willen onze opdrachtgevers en relaties bedanken voor hun stem en de grote waardering over de afgelopen tien jaar.

 

Reactie op de notering vanuit Michiel van Riemsdijk, directeur van Yourzine: “Je zou kunnen denken dat we na de noteringen van de afgelopen tien jaren een dergelijke erkenning ‘normaal’ gaan vinden. En ik kan zeggen dat dat niet zo is; ieder jaar weer kijken we vol spanning uit naar de jaarlijkse Emerce 100 en vieren we intern het feestje met dezelfde overgave als ieder jaar ervoor. Het blijft een mooie graadmeter voor onze inspanningen en de vak passie welke we iedere dag met elkaar bundelen om onze opdrachtgevers te helpen aan succesvolle en waardevolle campagnes. Bedenk daarbij dat ons vak de afgelopen jaren enorm is geëvolueerd en daarmee ook onze dienstverlening. Dat geeft ieder jaar opnieuw een nieuw perspectief aan deze erkenning. Trots is dus het enige juiste woord dat passend is bij het vieren van deze ‘prijs’.

 

Om nummer een te blijven zijn we voortdurend in ontwikkeling als organisatie op zoek naar verdieping, vernieuwingen en optimalisatie van onze dienstverlening. Volgend jaar gaan we natuurlijk weer voor de winst! Meer over Emerce100 2016 lezen? Klik dan hier.

Tags:

Wil je meer weten over dit onderwerp?
Neem contact met me op, ik vertel er graag meer over!

Marketing Yourzine

marketing@yourzine.nl