Emerce 100: Yourzine nummer één!

 

Ieder jaar worden de beste bedrijven in de e-business en marketingbranche geëerd in de Emerce 100. Vorig jaar werden we beloond met een mooie notering en ook dit jaar is er weer reden voor een feestje. Yourzine is namelijk uitgeroepen tot nummer één in de categorie ‘digital marketingbureau groot’! 

 

NR.1 DIGITAL MARKETINGBUREAU GROOT (*****)

 

Michiel van Riemsdijk, CCO van Adeptiv: “Je zou kunnen denken dat we na alle topnoteringen de afgelopen jaren een dergelijke erkenning ‘normaal’ gaan vinden. Maar ik kan zeggen dat dit niet zo is: ieder jaar weer kijken we vol spanning uit naar de jaarlijkse Emerce 100 en vieren we intern een feestje met dezelfde overgave als ieder jaar ervoor. Wij zijn trots op onze Yourzine collega’s en willen natuurlijk onze opdrachtgevers, partners en relaties bedanken voor hun grote waardering over het afgelopen jaar!”

 

Niels van Es, Managing Director Yourzine; “Het zijn natuurlijk bizarre tijden nu, maar dat maakt ons niet minder trots. Dit is wederom een prachtige erkenning voor Yourzine en met name voor alle collega’s die zich dagelijks vol overgave inzetten voor onze klanten. Daar zijn we dankbaar voor en gaan we zeker op proosten. Uiteraard doen we dat virtueel deze keer.”

 

Yourzine is niet de enige Adeptiv agency met een mooie notering in de Emerce 100. Searchresult wordt dit jaar met maar liefst twee titels beloond. Het bedrijf is dit jaar nummer twee in de ranking voor ‘digital marketingbureau groot’ en nummer één in de categorie ‘tradingdesk bureaus’.