dd-reklame zet e-mail marketing in met Yourzine.

dd-reklame heeft Yourzine ingeschakeld voor haar e-mail marketingplannen. In 2007 communiceren zij via e-mail marketing naar klanten en prospects, met het oog op profielverrijking.

Meer traffic en leads
Met e-mail marketing wil dd-reklame graag alle doelgroepen gericht en regelmatig voorzien van informatie. Dankzij het gebruiksvriendelijke E-mail Marketing Platform van Yourzine is dit makkelijk toe te passen en heeft dd-reklame de mogelijkheid om haar zeer uiteenlopende doelgroepen apart aan te spreken. In eerste instantie zal dd-reklame e-zines gaan versturen. Vooral het genereren van meer traffic naar de website en het genereren van meer leads en prospects behoren tot de doelstellingen. In een later stadium wordt ook Yoursurvey, de onderzoekstool van Yourzine, ingezet voor digitale enquetes om meer marketing interessante informatie over de (potentiële) klanten van dd-reklame te weten te komen.

Ook de website van dd-reklame wordt ge-update, waar men zich kan aanmelden voor de nieuwsbrief. Er is voor het marketingplan 2007 een mix gemaakt van alle marketing tools die dd-reklame in wil zetten. E-mail marketing gaat in dit plan een prominente plaats innemen.

Meedenken met de klant
dd-reklame heeft het volste vertrouwen in Yourzine. “˜We gaan er vanuit dat het resultaat ook positief zal zijn. Yourzine is een prettige en professionele organisatie. Inventariseert goed de wensen van de klant en denkt vooral ook mee met de klant. Iets wat bij dd-reklame ook hoog in het vaandel staat.”™ Aldus Marian Onwijn van dd-reklame.

Over dd-reklame
dd-reklame is een erkend signmaker die de weg kent in de binnen- en buitenreclamewereld. Binnen deze wereld horen het vervaardigen van vervoersreclame, gevelreclame & binnen- en buitenpromotiematerialen tot onze dagelijkse werkzaamheden. dd-reklame is een volwassen en volwaardige speler bij het implementeren en doorvoeren van huisstijlen, formulewijzigingen, actie- en themareclame. dd-reklame is werkzaam voor maar liefst 4 ketens die de titel “Beste winkelketen van Nederland 2006” verdiend hebben. Voor meer informatie kijk op www.ddreklame.nl

Over Yourzine
Yourzine, opgericht in 2001, is de specialist op het gebied van online marketing; e-mail marketing, sms marketing, online onderzoek en (online) media planning. Wij bieden onze klanten deze media vanuit één geïntegreerd software platform om het inzicht in de effecten van campagnes direct en overzichtelijk aan te bieden. Naast software levert Yourzine ook strategisch advies en ondersteuning bij het ontwerpen en verzenden van e-mail uitingen en volledige online campagnes. Voor meer informatie, kijk op www.yourzine.nl

Tags:

Wil je meer weten over dit onderwerp?
Neem contact met me op, ik vertel er graag meer over!

Marketing Yourzine

marketing@yourzine.nl