Campagne | Visit Denmark: Inspektors wanted!

Het Deense bureau voor toerisme, Visit Denmark, hebben Yourzine en PR!KKELS, creatief label van Yourzine, uitgedaagd een branding- en activatiecampagne te bedenken voor visitdenmark.nl. Ter doel werd leadgeneration, databaseverbetering en verhoging van word of mouth gesteld.

De oplossing werd gevonden in een actiesite waarop gezocht wordt naar testers van Denemarken, zogenaamde inspektors.
Op www.visitdenmark.nl/testreis beantwoord je een vijftal visuele vragen en vul je gaandeweg je koffer. Na deze vijf vragen wordt jouw ideale Denemarken-vakantie uitgelicht. Vul je gegevens in en wellicht win je deze reis zelfs! Uiteraard vragen we je wel even een review te schrijven. De reviews zijn na verloop van tijd natuurlijk terug te lezen op de website. En extra mooi: degehele website, alle images en alle rollovers zijn voor de klant via een cms te beheren.

Ook met deze campagne gaat Yourzine weer internationaal. Na de Nederlandse versie, is dezelfde actie ook live in Duitsland.Bij succes wordt de campagne ook in andere landen uitgerold.

Joram ten Ham, online marketeer Visit Denmark, over de samenwerking met Yourzine:“We zijn erg tevreden over het eindresultaat en ik verwacht dat de campagne een groot succes zal worden – we zitten nu al boven de 2000 inschrijvingen!”

Wil je meer weten over dit onderwerp?
Neem contact met me op, ik vertel er graag meer over!

Marketing Yourzine

marketing@yourzine.nl