Campagne | ISBW: Win een carriere-makeover.

Carriere wat stoffig? Tijd voor een carriere-makeover? Kan! Yourzine ontwikkelde voor ISBW, MBO- en HBO-opleider voor mensen die in zichzelf durven investeren, een actieplatform waarop je test wat voor carrieretype je bent.

ISBW.nl ontvangt dagelijks honderden bezoekers. Echter, slechts een klein gedeelte hiervan vraagt ook daadwerkelijk informatie aan over een opleiding. En dit terwijl de meeste bezoekers waarschijnlijk toch geïnteresseerd zijn in een opleiding. Om deze bezoekers te stimuleren sneller gegevens achter te laten is een laagdrempelig incentive ontwikkeld.

Aan de hand van een aantal afbeeldingen waarvan jij intuïtief de meest voor de hand liggende kiest, vind je uit wat voor carrieretype je bent. Voor je dit echt te horen krijgt, dien je even je gegevens in te vullen. En dat doe je niet voor niets! Zo kun je een jaar lang je personal coach winnen, een maatpak of een van de fraaie maandprijzen.

Christ Coolen, marketing manager bij ISBW, vertelt: “Bij het ontwikkelen van deze campagne is Yourzine een creatieve en kundige partner gebleken. Op basis van de gestelde kaders werd binnen een kort tijdsbestek een reeks van goede concepten geleverd waarvan een naar volle tevredenheid verder is uitgewerkt. Ook tijdens het productieproces was het fijn werken met Yourzine. Creativiteit, snel schakelen, flexibiliteit en opleveren volgens de deadlines zijn waren hiervoor kenmerkend.”

Wil je meer weten over dit onderwerp?
Neem contact met me op, ik vertel er graag meer over!

Marketing Yourzine

marketing@yourzine.nl