Bankzaken met Yourzine.

Voor Van Lanschot chabotzal Yourzine met behulp van de Tripolis Dialogue applicatie de nieuwsbrieven gaan verzorgen. Zowel intern als B2B en B2C. De voordelen en “˜reason why”™ zitten in het snel kunnen starten en de doorgroeimogelijkheden die Tripolis biedt: triggerbased uitsturen.

Over Van Lanschot: Van Lanschot NV is houdstermaatschappij van F. van Lanschot Bankiers NV, de oudste onafhankelijke bank van Nederland. De meer dan 270 jaar rijke historie vormt het fundament voor de huidige private bank: een stevige basis voor de toekomst.

Ook de Rabobank doet met Yourzine zaken

Vraag: wie verzorgt digitale nieuwsbrieven van Rabobank voor het directoraat MKB? Antwoord: Yourzine.

DeMarketing& Communicatieafdeling binnen het directoraatis verantwoordelijk voor ondermeer de communicatie van nieuwe producten en diensten aan de lokale banken. Een nieuwsbrief die door Yourzine wordt gerealiseerd is “˜Bedrijven_Actueel”™. Nieuwsbrieven die gaan volgen zijn titels als “˜Bedrijven_Actueel Special”™, “˜Communicatie_Actueel”™, “˜Nieuwsmail”™ en “˜Beleidsbrief Directie”™.
Over de Rabobank. De Rabobank Groep is een internationale financiële dienstverlener op cooperatieve grondslag, actief op het gebied van retailbanking, wholesalebanking, vermogensbeheer, leasing, vastgoed en verzekeren. In Nederland ligt de nadruk op Allfinanz-dienstverlening, de internationale focus is gericht op de food & agribusiness.

Yourzine is trots op de samenwerking met Van Lanschot en Rabobank.

Wil je meer weten over dit onderwerp?
Neem contact met me op, ik vertel er graag meer over!

Marketing Yourzine

marketing@yourzine.nl