Al jaren een topnotering in de Emerce100


Vandaag verschijnt de zestiende editie van Emerce100, een speciale jaarlijkse uitgave. Hierin geeft Emerce weer hoe beslissers uit de digital markt de prestaties van dienstenleveranciers beoordelen.

 

Ook dit jaar heeft Yourzine weer een paar topnoteringen in deze toonaangevende lijst weten te bemachtigen. 

 

Zowel in de categorie ‘Digital Marketingbureaus’ als in ‘Marketing automation bureaus’ wordt Yourzine beoordeeld met maar liefst 5 sterren. Ook company-breed, heeft Adeptiv in de nieuwe categorie ‘Bureaugroep’ 5 sterren in de wacht weten te slepen. 

 

Categorie Digital Marketingbureaus Groot:

Yourzine 5 sterren 

 

Categorie Marketing Automation Bureaus:

Yourzine 5 sterren 

 

Categorie Bureau:

Adeptiv groep 5 sterren 

 

Michiel van Riemsdijk, CCO van Adeptiv: “Wat een geweldige mooie waarderingen weer! Het went nooit, ook niet na al die noteringen van voorgaande jaren. Elk jaar vieren we dit feestje opnieuw en zijn we trots en dankbaar met de waardering die we vanuit onze opdrachtgevers, partners en relaties krijgen. Dit stimuleert ons om er ook komend jaar weer voor 200% tegenaan te gaan, er blijft altijd ruimte voor ambitie!”

 

Adeptiv fuseerde eind 2020 met de Springbok Groep. Twee groepen met dezelfde missie: merken verbinding laten maken met hun klanten. Samen beschikken we over een diepe expertise binnen de customer journey marketing en zijn we met meer dan 280 experts nu nog beter in staat om zowel expertisegerelateerde vragen als cross-expertisevragen te beantwoorden. 

 

Onder Adeptiv vallen labels als Yourzine, Searchresult, Kernel en Adeptiv Lab. De Springbok Groep heeft onder andere Rise + Shine, Springbok Mechelen en Springbok Amsterdam onder haar vleugels. 

 

Op de hoogte blijven van de laatste blogs, cases en onderzoeken? Meld je aan voor onze inspirerende nieuwsbrief

Of neem gerust eens contact op met een van onze collega’s 

Wil je meer weten over dit onderwerp?
Neem contact met me op, ik vertel er graag meer over!

Marketing Yourzine

marketing@yourzine.nl


Welkom.
Vanaf november is Yourzine veranderd in Springbok.
Nieuwsgierig?